Så blir flyttfirman billigare 

Som tur är finns det några strategier du kan ta för att försäkra att du får det bästa priset från flyttfirman. Nedan har vi samlat våra tre strategier.

Anlita alltid en auktoriserad flyttfirma

Vid flytt är det viktigt att anlita ett auktoriserat företag. Dessa företag har de nödvändiga försäkringar och trafiktillstånd som krävs och brukar följa kollektivavtalen. Men för dig som kund är det viktigt eftersom du även kan utnyttja RUT- avdraget hos giltiga flyttfirmor. Med detta skatteavdrag kan firman dra av upp till 25.000 kronor per person på arbetskostnaden. Flyttfirman med stor lastbil

Be om prisofferter från flera flyttfirmor

Priset för flyttjänster kan variera beroende på flyttfirman. För att få det bästa priset är det alltid be om ett kostnadsförslag från minst 3-5 olika flyttfirmor (googla flyttfirma göteborg). Detta kan du enkelt göra genom att kontakta flyttfirman direkt genom deras hemsida eller använda prisjämförelsesajter för flyttfirmor. Glöm dock aldrig att kontrollera det finstilta och deras tilläggsavgifter.

Anlita flyttfirman på dagtid på vardagar

De flesta vill givetvis flytta under obekväma tider, såsom kvällar och helger. Av detta skäl brukar flyttfirman öka sina priser under dessa tider. Vanligtvis brukar du få det bästa priset om du anlitar flytthjälpen på dagtid under vardagar.