Bästa presenterna till småbarnsföräldrarna

Att ha små barn hemma är bland det bästa som finns men det kan stundvis också vara väldigt krävande. Sömnlösa nätter, överfyllda tvättkorgar, stökiga rum och lite tid tillsammans med sin partner. Ska du ge en present till en småbarnsförälder finns saker som kan vara extra uppskattade. Här kommer några smarta tips, till exempel en tjänst från en städfirma eller en lyxig dag på tu man hand.

En hemstädning eller annan tjänst hos städfirma

Att hemmet blir kaos, och det ganska snabbt, när man har småbarn hemma är definitivt ingen hemlighet. Förutom att det ligger leksaker och kläder överallt så har gamla matrester samlats i alla hörn och dammtussarna under soffan är flera månader gamla. Att då genom en städfirma ge en hemstädning, eller varför inte slå på stort med en storstädning, är garanterat uppskattat.

Man kan även hitta andra tjänster hos en städfirma, så som tvätt och strykning och fönsterputsning om man tror att det passar bättre än en vanlig städning. När familjen kommer hem till sitt nystädade hem får dom istället tid till varandra – utan att behöva ha dåligt samvete för att dammsugaren står på sin plats eller för att tvättmaskinen står tom även den dagen.

En spadag på tu man hand

Att ge bort tjänster från en städfirma är lyxigt men något som kanske är ännu lyxigare för både kropp och själ är att bjuda på en härlig spadag. Föräldrarna hos en städfirma malmö kan lufsa runt i badrock, äta exotiska frukter och sippa på goda drinkar utan att höra barnskrik och hela tiden hålla ett öga åt något annat håll.

En dag kan verka lite men ibland är det precis vad småbarnsföräldrar kan behöva tillsammans för att ladda om sina batterier. För en extra härlig upplevelse kan man även boka in varsin behandling åt dom, till exempel en massage eller ansiktsbehandling.

Middag ute med vänner

Tid med vänner och bekanta är också något som begränsas för många i och med att man har barn som fortfarande är väldigt små. Att få komma ut och äta en god bit mat tillsammans på en trevlig restaurang med sina bästa vänner kan faktiskt bli ett minne för livet.

Om inte annat blir det en paus från hemmet – en välbehövlig sådan. Är ni ett kompisgäng som ska överraska vännerna som också är föräldrar kan alltså en middag ute vara den perfekta presenten.

Färdig matkasse i vardagen

Verkar en kväll ute omöjlig att få till av någon anledning kan man alltid slå till på någon av alla dom färdiga matkassar som finns att köpa. Det finns mycket att välja mellan, alltifrån barnvänliga kassar till helt vegetariska och mer hälsosamma. Även leverantörerna blir allt fler och det är inte så svårt att hitta någon som faller dom flesta i smaken.

En färdig matkasse innebär hur som helst att familjen slipper åtminstone en veckohandling och dessutom den planering som krävs inför den. Kassen levereras hem och i den finns både mat och recept, ofta för en hel vecka. Även detta blir en uppskattad present som sparar tid till småbarnsfamiljen – och dessutom kanske dom hittar sin nya favoriträtt.